US бизнесдамата Дженифър Аркъри разкри, че е правила секс с британския

...
US бизнесдамата Дженифър Аркъри разкри, че е правила секс с британския
Коментари Харесай

СНИМКИ Изплуваха нови пикантерии около сексскандала с Борис Джонсън, който изневерявал брутално на жена си

US бизнесдамата Дженифър Аркъри разкри, че е правила секс с английския министър председател Борис Джонсън в фамилния му дом, до момента в който някогашната му брачна половинка Марина Уилър отсъствала, написа " Мирър ", а от този момент абсурдът се разгаря.

Тя споделя по какъв начин двамата са чели Шекспир, преди да вършат секс на дивана и сподели селфи от тогавашната къща на Джонсън, където е живял с Уилър.

Дженифър Аркъри твърди, че случката се е разиграла в хола на къщата през 2016 година - тогава Джонсън към момента е кмет на Лондон.

" Обсъждахме последните глави на книгата му. Той сподели: " Напълно съм блокирал с писането. Трябва да схвана какво се пробвам да кажа, само че желая да го чуеш. Наистина нуждая се от теб, скъпа, в действителност нуждая се от теб. "

Преминахме към четенето на " Макбет ", което беше един тип рутинна игра, която имахме. Казах, " Нека да преминем към положителните неща ". Той отговори: " Обичам това в теб, просто искаш да стигнеш до положителната част ", твърди бизнесдамата.

След като правихме обич се почувствах зле поради това, че бях в фамилния му дом и го виждах подобен, само че ми харесваше да се усещам мечтана, споделя още Аркъри.

Марина, за която Джонсън споделил, че е на работа по това време, се прибрала вкъщи единствено минути, откакто любовницата му си тръгнала.

Ако бях останала още 10 минути, щях да съм в къщата, когато Марина се върне, добавя Аркъри.

Съобщения сред двойката демонстрират, че Джонсън е изпратил на Аркъри адреса на къщата, след което е изпратил, че ще " ревизира дали брегът е чист ".

По думите на Аркъри Джонсън говорел малко за фамилията си и тя в никакъв случай не е задавала въпроси, само че при започване на 2016 година почнала да се усеща все по-неудобно от това, което тя разказва като тяхната четиригодишна връзка, почнала през август 2012 година

Борис Джонсън се дами за Марина Уилър през 1993 година Двамата се развеждат през 2018 година

В момента английският министър председател е разследван поради изказванията за връзката му с Аркъри.

Лен Дювал, ръководителят на надзорния комитет, който организира следствието, съобщи, че то ще покаже дали Джонсън се е държал по метод, който се чака от някого на тази позиция, така като  лондончани заслужават политиците им да бъдат държани виновни.

Аркъри е получавала достъп до събития в три търговски задачи от най-високо равнище, макар че нейният бизнес не дава отговор на критериите за пътуванията. Независимата работа за полицейско държание обаче съобщи, че няма доказателства Джонсън да е направил закононарушение за непозволено държание на държавна работа.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР